DE SCHILDER

Naar goed voorbeeld van zijn vader heeft Wesley van Eijk al jong voor het schildersvak gekozen. Naast zijn opleiding tot professioneel huisschilder onderscheidt Wesley zich door zijn degelijke en no-nonsense aanpak met altijd de kwaliteit in het oog houdend. Vanaf de prijsopgave tot de oplevering weet je wat je aan ons hebt. Gedegen vakwerk, betrouwbare productkennis en deskundige advies is waar wij voor staan!

Bij van Eijk Schilderwerken hebben wij ons toegelegd op advies-op-maat. Het directe contact met bewoners en eigenaars is hetgeen de schilders van Van Eijk Schilderwerken leuk vinden. Voor eigenaar Wesley gaat het nog een stap verder, hij houdt vooral van het bedenken van alternatieven als iets onmogelijk lijkt in eerste instantie.

MEER DAN 10 JAAR ERVARING

Wij zijn een jong bedrijf met de gezonde ambitie het beste schildersbedrijf in de regio te zijn. Vakkundig, veilig en tegen een eerlijke prijs.

UITSLUITEND DE BESTE VERF EN MATERIALEN

Wij werken met de A-merken binnen de professionele schildersmarkt en kennen daarvan de productspecificaties en toepassingsmogelijkheden.

GECERTIFICEERD BIJ DE BETERE SCHILDER

Wij zijn aangesloten bij het professionele netwerk van De Betere Schilder. Dat betekent dat wij ons binnen het vakgebied aantoonbaar onderscheiden.