BINNENSCHILDERWERK

Schilderen is een vak. Wij hebben er jaren over gedaan om op het hoge niveau te komen waar Van Eijk’s Schilderwerken nu staat. Dit niveau komt door onze jarenlange ervaring, vaardigheid maar ook onze theoretische kennis die wij altijd op pijl houden. Natuurlijk kan je zelf aan de slag gaan maar er zit een groot verschil tussen vakwerk zoals het onze en zelf de kwast pakken. Professioneel schilderwerk is netter, strakker en het blijft veel langer mooi. Daarnaast weet je dat wij de klus snel klaren en je geen weken of zelfs maanden tussen de verfpotten, rollers en afplaktape hoeft te zitten. Steeds vaker weten dus ook particulieren de weg naar de vakschilder te vinden. De tijd om een klus goed en gedegen aan te pakken – en af te maken – ontbreekt simpelweg. Wij komen je graag helpen met jouw klus zodat jij kan doen waar jij goed in bent!

U kunt uw muren en plafonds ook gewoon laten spuiten

Het witten van een muur of plafond geeft altijd banen en mogelijk zelfs druiper. Dit is bij latex spuiten zeker niet het geval en daarom zien wij dat dit steeds meer toegepast wordt. Het spuiten van latex of lak geeft altijd een egaal en gelijkmatig eindresultaat en kan ook nog eens snel worden aangebracht terwijl de prijzen per m2 er laag zijn. Hoe meer oppervlakte van Eijk schilderwerken voor u mag spuiten des te goedkoper de m2 prijs zal zijn.

Spuiten is zeer aantrekkelijk als het gaat om grotere oppervlaktes vanaf 100 m2. Onder dit aantal vierkante meters is het rollen van de verf of lak vrijwel net zo duur.

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op naar aanleiding van uw bericht.